Искам да попитам от коя друга по-нова алфа може да стане волана на моята 145-ца, заедно с нещата, които вървят към него?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за волана?
Collapse
X
-
Колега, преди 5-6 месеца бях видял в студентски град зелена( ако не се лъжа) 145 със махагонов волан от 156. Адаптацията е възможна но не знам как стоят нещата с Air Bag-a.АR 146 '97 Junior 1.4 TS Totaled
AR 156 '99 1.9 JTD
Mercedess-Benz E 270 CDI '01
Comment
-
аз на моита се опитах да и сложа волан от 147 , обаче нещо неможа да се получи врътката . Шлиците съвпадат обаче на 145-цата (поне на моита) имаше едно като палче което ако не се съжа изключва мигачите а на волана нямаше зарез , наложи се да го моделирам с флекса , и след като си мислех че съм готов се оказа че самия волан няка в какво да се спре след като се затегне гаиката му и така като затегнах повечко самия волан закачи с пласмасите около тулето за мигачите и фаровете и така неможеше да се върти .На всичко отгоре нямаше как да вържа клаксона ... (колата нямаше съзглавница със волана) в краина сметка ми писна и си върнах стария волан .. надявам се да съм бил полезенLast edited by Tifozza; d.m.y г., 22:00.Alfa Romeo 145 1.4 16vEX
Alfa Romeo 156 V6quadrifoglio EX
Comment
-
Първоначално публикувано от Tifozza Покажи съобщениеаз на моита се опитах да и сложа волан от 147 , обаче нещо неможа да се получи врътката . Шлиците съвпадат обаче на 145-цата (поне на моита) имаше едно като палче което ако не се съжа изключва мигачите а на волана нямаше зарез , наложи се да го моделирам с флекса , и след като си мислех че съм готов се оказа че самия волан няка в какво да се спре след като се затегне гаиката му и така като затегнах повечко самия волан закачи с пласмасите около тулето за мигачите и фаровете и така неможеше да се върти .На всичко отгоре нямаше как да вържа клаксона ... (колата нямаше съзглавница със волана) в краина сметка ми писна и си върнах стария волан .. надявам се да съм бил полезенIn God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Comment
Comment